Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g63g106kcal11.9g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Torino tumma proteiinipasta plus7.8g27kcal1.8g4.1g0.3g0.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g29g6.6kcal0.4g1g0.1g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g286kcal28.6g11.4g13.4g1.4g
Valittu annoskoko109g143kcal14.3g5.7g6.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna55g71kcal7.2g2.9g3.4g0.4g
Arvot/100g100g131kcal13.1g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426