Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Kesäkurpitsa, tuore15g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g31g7.8kcal0.5g1.4g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g233kcal20.4g4.8g14.4g0.6g
Valittu annoskoko109g117kcal10.2g2.4g7.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna55g58kcal5.1g1.2g3.6g0.2g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822