Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile63g83kcal11.9g0.4g3.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g33g92kcal5.9g0.2g7.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g429kcal41g1.2g28.8g0g
Valittu annoskoko109g214kcal20.5g0.6g14.4g0g
Annoskoko puolitettuna55g107kcal10.3g0.3g7.2g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731