Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g66g20kcal0.6g4.7g0.1g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)29g67kcal5.5g0g5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7.3g19kcal2.2g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g216kcal16.8g10.4g12.4g0.2g
Valittu annoskoko109g108kcal8.4g5.2g6.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna55g54kcal4.2g2.6g3.1g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353