Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g63g25kcal0.3g7.5g0.1g0g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.9g0.4g0.5g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton3.7g27kcal0g0g3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)16g57kcal1.9g11.2g0.3g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 21g73kcal2.2g14.9g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g401kcal10.2g73g8.2g4g
Valittu annoskoko109g201kcal5.1g36.5g4.1g2g
Annoskoko puolitettuna55g100kcal2.6g18.3g2.1g1g
Arvot/100g100g184kcal4.7g33.4g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844