Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g42g8.3kcal0.5g1.3g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g26g6.5kcal0.3g1.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g10g32kcal2g0g2.6g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g10g17kcal0.2g0.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g160kcal6.2g6.8g11.8g0.4g
Valittu annoskoko110g80kcal3.1g3.4g5.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna55g40kcal1.6g1.7g3g0.1g
Arvot/100g100g73kcal2.8g3.1g5.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950