Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g29g76kcal1.3g1g7.9g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g15g17kcal0.5g0.6g1.5g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g11g20kcal2.8g0.1g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g358kcal20.4g4.6g29.8g0.4g
Valittu annoskoko109g179kcal10.2g2.3g14.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna55g90kcal5.1g1.2g7.5g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.3g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870