Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa14g3.8kcal0.1g0.7g0g0.4g
Peruna (vanha, kuorittu)28g23kcal0.5g5g0g0.3g
Paprika, punainen21g5.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Heinz ketsuppi3.5g3.6kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g205kcal11.8g16.6g9.8g2.6g
Valittu annoskoko109g102kcal5.9g8.3g4.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g51kcal3g4.2g2.5g0.7g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.6g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926