Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus47g14kcal0.9g2.3g0.1g1.4g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)47g52kcal10.8g0g0.9g0g
Juusto, Valio arkijuusto9g31kcal2.5g0g2.3g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g248kcal28.8g5.2g12.2g2.8g
Valittu annoskoko110g124kcal14.4g2.6g6.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna55g62kcal7.2g1.3g3.1g0.7g
Arvot/100g100g113kcal13.1g2.4g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890