Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt75g35kcal2.4g3.6g1.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.5g45kcal1.6g0.5g4.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g2.2g0.2kcal0g0g0g1.9g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g273kcal13.2g8.4g20.6g3.8g
Valittu annoskoko110g136kcal6.6g4.2g10.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna55g68kcal3.3g2.1g5.2g1g
Arvot/100g100g125kcal6g3.8g9.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070