Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali34g7.3kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g33g89kcal5.6g0g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g304kcal15.2g3.8g25.2g1.6g
Valittu annoskoko109g152kcal7.6g1.9g12.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g76kcal3.8g1g6.3g0.4g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459