Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 25g50kcal7.3g0g2.2g0g
Siankylki, raaka6.3g20kcal0.9g0g1.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Paprika keltainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika vihreä 11g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g230kcal18.6g15.2g9.2g2.8g
Valittu annoskoko110g115kcal9.3g7.6g4.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna55g57kcal4.7g3.8g2.3g0.7g
Arvot/100g100g105kcal8.5g6.9g4.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933