Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen50g65kcal8.5g1g4.1g0g
Auringonkukkaöljy (100g)1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK23g36kcal4.7g0.1g20.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)19g16kcal0.2g0.7g1.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g17g10kcal0.1g2.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g276kcal27g8.8g53.8g0.4g
Valittu annoskoko110g138kcal13.5g4.4g26.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna55g69kcal6.8g2.2g13.5g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.3g4g24.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672