Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kinkkusuikale Pirkka28g29kcal5.1g0.5g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g304kcal25.6g1.6g21.8g0.2g
Valittu annoskoko110g152kcal12.8g0.8g10.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna55g76kcal6.4g0.4g5.5g0.1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153458