Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 21g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 10g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g31g30kcal6.2g0g0.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)19g7.7kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g127kcal13.8g6.6g3.8g1.6g
Valittu annoskoko110g64kcal6.9g3.3g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna55g32kcal3.5g1.7g1g0.4g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762