Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 38g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu1.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Piparjuuriraaste Felix0.6g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.9g5.2kcal0g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g125kcal1.6g9g8.6g2.6g
Valittu annoskoko110g63kcal0.8g4.5g4.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g31kcal0.4g2.3g2.2g0.7g
Arvot/100g100g57kcal0.7g4.1g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284