Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g44g58kcal9.2g0g2.2g0g
Sipulikuutiot Apetit16g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Maizena maissitärkkelys4.9g17kcal0g4.3g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)11g9kcal1g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g192kcal20.8g12.6g6.2g0g
Valittu annoskoko110g96kcal10.4g6.3g3.1g0g
Annoskoko puolitettuna55g48kcal5.2g3.2g1.6g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110