Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Kuohukerma (Ingman)36g124kcal0.8g1.1g12.7g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto18g51kcal3.5g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)1.5g8kcal0g0g0.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kuohukerma (Ingman)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g590kcal26.2g2.4g52.2g0g
Valittu annoskoko110g295kcal13.1g1.2g26.1g0g
Annoskoko puolitettuna55g148kcal6.6g0.6g13.1g0g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.1g23.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296