Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 35g8.5kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl9g16kcal1.7g0.1g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g82kcal4.8g4g4.6g2.6g
Valittu annoskoko110g41kcal2.4g2g2.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna55g21kcal1.2g1g1.2g0.7g
Arvot/100g100g38kcal2.2g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104