Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g4.7g17kcal0.7g2.8g0.3g0.4g
Riisi tumma 4g14kcal0.3g2.9g0.1g0.2g
Tattarisuurimo / -jauho 3.5g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Hirssisuurimo / -jauho 3.7g13kcal0.4g2.6g0.1g0.1g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g111kcal3.6g20.8g1.2g1.8g
Valittu annoskoko110g56kcal1.8g10.4g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna55g28kcal0.9g5.2g0.3g0.5g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.5g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241