Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%23g40kcal4.7g0g2.3g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino23g80kcal5.4g12.4g0.9g1.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 38g13kcal1.1g1.8g0g0g
Ketsuppi, Felix2.3g2.1kcal0g0.5g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.3g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana219g338kcal27.2g31.6g10.6g3.2g
Valittu annoskoko110g169kcal13.6g15.8g5.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna55g85kcal6.8g7.9g2.7g0.8g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.4g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649