Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.4g1.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli kuivattu 3.1g8.5kcal0.3g1.1g0g1.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g124kcal11.2g6.4g5.2g4.4g
Valittu annoskoko110g62kcal5.6g3.2g2.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna55g31kcal2.8g1.6g1.3g1.1g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298987