Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 0.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix1.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.9g0.5kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)47g14kcal0.5g2.8g0.1g0.5g
Silakkafilee 56g81kcal9g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g202kcal19.2g8.4g10.2g1g
Valittu annoskoko110g101kcal9.6g4.2g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna55g50kcal4.8g2.1g2.6g0.3g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80092