Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 49g8.9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Herkkusieni 18g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]7g24kcal0.8g0g2.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.8g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g285kcal6.2g4.2g27g1.2g
Valittu annoskoko110g142kcal3.1g2.1g13.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna55g71kcal1.6g1.1g6.8g0.3g
Arvot/100g100g130kcal2.8g1.9g12.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412