Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)35g28kcal1.2g6.7g0.4g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g501g73kcal0g17g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Pasta 3-viljan (Torino)45g158kcal6.8g29.7g1.1g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0.1g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2180g1445kcal97.4g126.2g59g14.4g
Valittu annoskoko1090g722kcal48.7g63.1g29.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna545g361kcal24.4g31.6g14.8g3.6g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156