Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2202g1321kcal33g286.2g2.2g19.8g
Vesi4404g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)1468g514kcal35.2g98.3g0g44g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g459g1284kcal87.2g0.1g100.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1468g2040kcal278.9g0g102.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10319kcal868.6g769.2g411.8g127.6g
Valittu annoskoko10000g5160kcal434.3g384.6g205.9g63.8g
Annoskoko puolitettuna5000g2580kcal217.2g192.3g103g31.9g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86438