Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1101g7924kcal0g0g880.4g0g
Sokeri 1247g5063kcal0g1246g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1431g4909kcal145.8g1001.5g17.2g50.1g
Leivinjauhe 37g64kcal1.9g13.9g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g59g235kcal0g58.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1211g1727kcal151.3g3.6g124.1g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g2568g2183kcal89.9g333.8g53.9g25.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2201g849kcal3.5g179.6g2g33g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 147g491kcal0.1g119.7g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g46889kcal785g5912.4g2155.4g222.2g
Valittu annoskoko10000g23445kcal392.5g2956.2g1077.7g111.1g
Annoskoko puolitettuna5000g11722kcal196.3g1478.1g538.9g55.6g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612