Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 4129g1590kcal35.5g322.5g6.6g73.9g
Vesi4129g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1652g2048kcal52.8g67.7g173.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi91g254kcal8.2g6.4g20.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7785kcal193g793.2g401.8g148g
Valittu annoskoko10000g3893kcal96.5g396.6g200.9g74g
Annoskoko puolitettuna5000g1946kcal48.3g198.3g100.5g37g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153