Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 600g379kcal18g28.8g21g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g78g250kcal8.6g49.9g1.7g8.6g
Vehnäjauho, sunnuntai156g546kcal18.7g110.7g3.3g4.7g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Rypsiöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 141g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g4528kcal123g380g283g26.6g
Valittu annoskoko1092g2264kcal61.5g190g141.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna546g1132kcal30.8g95g70.8g6.7g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197