Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 429g145kcal3g23.6g0.4g6g
Mansikka 240g112kcal1.2g20.2g0.5g4.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g365g1423kcal0g357.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g3360kcal8.4g803g1.8g21.2g
Valittu annoskoko1092g1680kcal4.2g401.5g0.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna546g840kcal2.1g200.8g0.5g5.3g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463