Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore361g112kcal2.5g19.9g0.4g5.1g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Sokeri153g623kcal0g153.3g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g457g1738kcal32.5g230g74.1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g4945kcal70g806.4g149g26.6g
Valittu annoskoko1092g2472kcal35g403.2g74.5g13.3g
Annoskoko puolitettuna546g1236kcal17.5g201.6g37.3g6.7g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847