Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 613g111kcal3.4g15.3g2.4g4.3g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g32g68kcal4.3g6.8g2.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g175g490kcal33.2g0.1g38.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.8g0g
Basilika, tuore 7g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Timjami, annos 3g5.3g11kcal0.5g1.4g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g2218kcal92.4g72.4g168.6g20g
Valittu annoskoko1092g1109kcal46.2g36.2g84.3g10g
Annoskoko puolitettuna546g554kcal23.1g18.1g42.2g5g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303407