Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)105g132kcal11.5g0.3g9.4g0g
Sokeri 178g722kcal0g177.8g0g0g
Rypsiöljy 126g1111kcal0g0g125.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 279g50kcal1.6g7g1.1g2g
Vehnäjauho puolikarkea 251g862kcal25.6g175.8g3g8.8g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Rusina 84g245kcal2.3g50.3g0.4g8.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g56g335kcal13.4g3.7g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g6993kcal109.6g848.2g339.2g37.8g
Valittu annoskoko1092g3497kcal54.8g424.1g169.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna546g1748kcal27.4g212.1g84.8g9.5g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097