Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 291g99kcal8.9g14.3g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Sokeri 50g201kcal0g49.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g6.8kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 583g1999kcal59.4g407.7g7g20.4g
Margariini 80 % laktoositon 102g713kcal0.7g0g80.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2184g6173kcal150.4g945.8g185.4g42g
Valittu annoskoko1092g3087kcal75.2g472.9g92.7g21g
Annoskoko puolitettuna546g1543kcal37.6g236.5g46.4g10.5g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250