Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g3077g4615kcal523.1g12.3g270.8g0g
Vesi3297g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g3297g1879kcal46.2g408.8g6.6g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi330g33kcal4.9g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13055kcal1148.4g852g554.8g0g
Valittu annoskoko10000g6528kcal574.2g426g277.4g0g
Annoskoko puolitettuna5000g3264kcal287.1g213g138.7g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902