Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 750g1077kcal119.9g0g66.7g0g
Rypsiöljy 61g537kcal0g0g60.7g0g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Tilli, tuore 150g45kcal5.5g1.3g1.2g3.1g
Korppujauho 23g82kcal2.4g16.8g0.2g1.2g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2187g3533kcal259.4g41.8g258g13.2g
Valittu annoskoko1094g1767kcal129.7g20.9g129g6.6g
Annoskoko puolitettuna547g883kcal64.9g10.5g64.5g3.3g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230