Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha141g216kcal27.1g0g11.8g0g
Lanttu 141g41kcal1.4g6.5g0.4g2.5g
Palsternakka 84g54kcal0.4g10g0.3g3.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g183g51kcal1.1g10.9g0.4g4.6g
Tomaattimurska, 1 prk112g30kcal0.7g6g0.2g1.6g
Sipuli 141g43kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g38kcal1.5g1.5g2.9g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Naudanliha35g54kcal6.8g0g3g0g
Lanttu 35g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Palsternakka 21g13kcal0.1g2.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Tomaattimurska, 1 prk28g7.5kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.7g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2186g1677kcal94.8g137.6g77g40.4g
Valittu annoskoko1093g839kcal47.4g68.8g38.5g20.2g
Annoskoko puolitettuna547g419kcal23.7g34.4g19.3g10.1g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224794