Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1747g9330kcal85.6g908.5g559.1g0g
Kananmuna kuoreton 3494g4985kcal436.8g10.5g358.2g0g
Sokeri 1878g7623kcal0g1876.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %1310g7141kcal13.1g13.1g786.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 721g2473kcal73.4g504.5g8.6g25.2g
Kaakaojauhe, X-tra87g323kcal3.1g72.5g1.7g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g144g770kcal7.1g75g46.1g0g
Kananmuna kuoreton 288g411kcal36g0.9g29.5g0g
Sokeri 155g629kcal0g154.9g0g0g
Euroshopper margariini 60 %109g595kcal1.1g1.1g65.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 59g202kcal6g41.3g0.7g2.1g
Kaakaojauhe, X-tra6.6g24kcal0.2g5.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g69013kcal1324.8g7328g3711.4g54.6g
Valittu annoskoko10000g34507kcal662.4g3664g1855.7g27.3g
Annoskoko puolitettuna5000g17253kcal331.2g1832g927.9g13.7g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840