Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g1242g932kcal223.6g6.2g12.4g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g913g3160kcal107.8g639.4g18.3g4.6g
Atria broilerin filesuikale maustamaton2192g2411kcal504.2g0g46g0g
Sipuli (kuorittu)365g99kcal4.7g17.5g0.7g6.2g
Purjosipuli 1462g335kcal26.5g35.1g2.9g30.7g
Kiinankaali 2192g438kcal34.2g49.3g6.6g19.7g
Ruokaöljy keskiarvo 99g872kcal0g0g98.5g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 1096g393kcal43.8g28.5g7.7g16.4g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g219g395kcal5.5g92.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18068kcal1900.6g1736.2g387g155.2g
Valittu annoskoko10000g9034kcal950.3g868.1g193.5g77.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4517kcal475.2g434.1g96.8g38.8g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094