Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit94g24kcal0.8g4.5g0.3g2.2g
Herne-maissi-paprika, Rainbow75g60kcal3.2g9.8g0.7g2.3g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g150g209kcal28.5g0g10.5g0g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaattimurska 94g28kcal0.5g5g0.2g1.8g
Ketsuppi, Felix23g20kcal0.2g4.7g0.1g0g
Makaroni, tumma 21g74kcal2.8g13.6g0.6g1.2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 56g40kcal1g8.1g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g923kcal74.6g93.4g25g17g
Valittu annoskoko1095g461kcal37.3g46.7g12.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna548g231kcal18.7g23.4g6.3g4.3g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167