Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g300g396kcal63g0g15g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g300g597kcal60g0g39g0g
Margariini, Pirkka1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli75g225kcal2.7g3.2g22.5g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%150g240kcal4g4g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g2997kcal260.4g18g205g1.2g
Valittu annoskoko1095g1499kcal130.2g9g102.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna548g749kcal65.1g4.5g51.3g0.3g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720