Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen499g649kcal84.9g10g41g0.5g
Auringonkukkaöljy (100g)13g110kcal0g0g12.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK225g360kcal47.2g0.7g202.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)187g159kcal1.9g6.6g13.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g171g103kcal0.7g25.7g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g2762kcal269.4g86g538.2g5.8g
Valittu annoskoko1095g1381kcal134.7g43g269.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna548g691kcal67.4g21.5g134.6g1.5g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672