Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 374g144kcal3.7g25.8g0.7g9.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g156g32kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Inkivääri, tuore, silputtu19g15kcal0.3g3.3g0.1g0.4g
Piparjuuriraaste Felix6.2g18kcal0.2g0.9g1.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g19g3.7kcal0g1.2g0g0g
Oliiviöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Kasvisliemikuutio 6.9g21kcal0.7g0.9g1.6g0.1g
Vesi374g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 19g52kcal0.4g0.6g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2190g1247kcal16.8g89.8g87g28.6g
Valittu annoskoko1095g624kcal8.4g44.9g43.5g14.3g
Annoskoko puolitettuna548g312kcal4.2g22.5g21.8g7.2g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284