Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 315g110kcal14.6g6.1g0.9g7.9g
Paprika punainen 119g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Tomaatti 280g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.2g
Basilika, tuore28g11kcal0.9g1.4g0.2g1.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g35g136kcal11.6g0g9.9g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl7g62kcal0g0g7g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)175g221kcal19.2g0.5g15.7g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl22g32kcal1.1g2.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2191g1432kcal105.2g63g74.8g38.2g
Valittu annoskoko1096g716kcal52.6g31.5g37.4g19.1g
Annoskoko puolitettuna548g358kcal26.3g15.8g18.7g9.6g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152