Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 157g108kcal22.7g0g1.7g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g437g1267kcal48.1g240.4g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl12g106kcal0g0g11.8g0g
Voi 12g89kcal0.1g0g9.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka12g10kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g350g559kcal7.3g13.3g52.4g0.3g
Soijakastike 16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 3.1g9kcal0.3g0.7g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2191g4370kcal161.8g525.8g175.6g6.8g
Valittu annoskoko1095g2185kcal80.9g262.9g87.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna548g1093kcal40.5g131.5g43.9g1.7g
Arvot/100g100g200kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551