J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g263g158kcal3.9g34.2g0.3g2.4g
Herne, pakaste (rainbow)380g323kcal22.8g57g0g11.8g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g5.8g12kcal0.3g1.5g0.6g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g146g161kcal4.4g4.7g14.6g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g8.8g2.2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2191g1310kcal62.8g196.2g31g28.4g
Valittu annoskoko1096g655kcal31.4g98.1g15.5g14.2g
Annoskoko puolitettuna548g328kcal15.7g49.1g7.8g7.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445637