Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale1333g4267kcal160g0g400g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 5480g1327kcal75.1g105.8g27.4g135.9g
Oivariini, 80 normaalisuolainen101g723kcal1g1g80.4g0g
Maito, Kevyt1626g748kcal52g78g24.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 822g1032kcal90.4g2.1g74.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio639g1854kcal166.2g0g134.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19901kcal1089.4g373.8g1481g271.8g
Valittu annoskoko10000g9951kcal544.7g186.9g740.5g135.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4975kcal272.4g93.5g370.3g68g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412