Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g328g1313kcal0g324.9g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g802g7221kcal0g0g802.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen292g2101kcal0g0g233.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 438g549kcal48.1g1.1g39.5g0g
Grahamjauho 802g2631kcal84.7g487g17.7g79.4g
Neljänviljanhiutale 219g722kcal22.1g127g7.7g25.2g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g919g3768kcal27.6g827.1g36.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 3282g874kcal108.3g101.8g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g729g4085kcal47.4g415.8g29.2g0g
Raparperi 2188g737kcal15.1g120.4g2.2g30.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g48001kcal706.6g4810.2g2337.6g270.4g
Valittu annoskoko10000g24000kcal353.3g2405.1g1168.8g135.2g
Annoskoko puolitettuna5000g12000kcal176.7g1202.6g584.4g67.6g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044