Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g603g362kcal9g78.4g0.6g5.4g
Nakki, keskiarvo 250g584kcal28.5g2.9g51.6g0g
Kananmuna, paistettu 138g278kcal17.6g0.4g23.2g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g38g338kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2195g3157kcal111.8g169.4g226g13g
Valittu annoskoko1098g1579kcal55.9g84.7g113g6.5g
Annoskoko puolitettuna549g789kcal28g42.4g56.5g3.3g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094