Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g254g890kcal0g7.6g96.6g0g
Becel juokseva, annos 10g593g3915kcal0g0g439g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g2542g11314kcal180.5g1726.3g500.8g89g
Vispikerma Flora 20%2119g4661kcal63.6g105.9g423.7g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1695g949kcal144.1g84.7g3.4g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g1102g6159kcal92.5g605.9g374.6g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g636g3464kcal31.8g375g203.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton127g27kcal0.4g2g0g0.1g
Sokeri 720g2924kcal0g719.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g85g339kcal0g83.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini127g444kcal108.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g70169kcal1243.4g7421.8g4083.2g178.2g
Valittu annoskoko10000g35085kcal621.7g3710.9g2041.6g89.1g
Annoskoko puolitettuna5000g17542kcal310.9g1855.5g1020.8g44.6g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963